fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Гуманітарну допомогу з РФ оформлять в російському пункті пропуску «Донецьк» – ДержприкордонслужбаГуманітарну допомогу з РФ оформлять в російському пункті пропуску «Донецьк» – Держприкордонслужба

  Колона російського гуманітарного вантажу буде оформлятися в російському пункті пропуску "Донецьк" (Ростовська обл.), повідомили агентству "Інтерфакс – Україна" в прес-службі Державної прикордонної служби України.

 "Оформлення гуманітарного вантажу буде проходити в російському пункті пропуску "Донецьк" (з української сторони – "Ізварине"). На місце за дорученням президента України для організації пропуску вантажу відправилися співробітники прикордонного відомства та митної служби", – розповіли агентству в прес-службі.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Згідно з інформацією, оформлення вантажу буде проводитися в присутності представників ОБСЄ, одержувачем гуманітарної допомоги є Міжнародний комітет Червоного Хреста.

 У прес-службі не уточнили дані щодо подальшого курсу пересування гуманітарного вантажу.

 Як повідомлялося, російська автоколона з гуманітарною допомогою для жителів сходу України вирушила вранці 12 серпня з Наро-Фомінська.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: