fbpx
Політика

Росія готує провокацію з «гуманітарним конвоєм» – Чумак

 Як нагадав народний депутат України від фракції «УДАР» Віктор Чумак, раніше він називав дві можливі версії щодо так званого «гуманітарного конвою» Росії. За його словами, позитивна версія, яка і так була малоймовірною, сьогодні зникла зовсім.

 Тепер же, як зазначив політик, залишилася лише одна версія – провокаційна. Як вважає Віктор Чумак, провокація полягатиме в хаотичному пересуванні білих вантажівок по зоні антитерористичної операції і їх розстріл нібито українською армією.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 «Недаремно ще вчора терористи у своїх переговорах говорили, що очікують події "крутіші за Боїнг», – підсумував Віктор Чумак.

 Нагадаємо, що спочатку російський «гуманітарний конвой» мав перетнути український кордон у Харківській області, але, згідно з останніми даними, конвой зайде в Україну з території Луганської області.

 

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 

Читайте також: