fbpx
Політика

Приймаючи допомогу Путіна, Україна визнає його миротворцем, а не агресором – Власенко

Як зазначив член партії «Батьківщина» Сергій Власенко, в питанні з «російською гуманітаркою», українська влада в черговий раз продемонструвала, що Україна живе в порядку денному Путіна. За його словами, путінська пропаганда постійно створює уявлення про те, що Путін не має відношення до конфлікту на сході України, що це українці воюють з українцями, що це громадянська війна, а не зовнішня агресія. При цьому самого Путіна, як він зазначив, виставляють миротворцем.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Зараз він використовує для цього гуманітарну допомогу. "Скажіть, як можна прийняти гуманітарну допомогу, від країни, з якою ви воюєте?" Саме цю тезу просуватимуть технологи Путіна. Так вони будуть збивати рівень сьогоднішнього негативного ставлення до нього», – написав він у Facebook.

 Сергій Власенко звернув увагу на те, що зараз Україна приймає цю допомогу, допомагаючи тим самим Путіну, зокрема, визнаючи, що він не є учасником конфлікту на сході України, що він миротворець, а не агресор.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «І не просто приймаємо. Українські чиновники роблять офіційні заяви про прийняття Україною такої допомоги, роблячи те, чого так хоче Путін», – додав він.

Читайте також: