fbpx
Ситуація на Південному Сході України

«Правий сектор» підтвердив інформацію про загибель 12 бійців, які потрапили в засідку

12 бійців  "Правого сектора" загинули в засідці бойовиків. Про це повідомив прес-секретар "Правого сектора" Борислав Береза​​.

 "Небесне воїнство поповнилося душами дванадцяти воїнів", – написав він. "Для нас це трагедія. Для України загибель патріотів – це катастрофа. Адже гинуть кращі сини Вітчизни. Ці мразі люблять знімати на відео наших загиблих бійців. Для них це фетиш. Ми обіцяємо, що зробимо все для того, щоб кожен з цих фетишистів отримав свою персональну труну", – підкреслив Береза​​.

 Також він додав: "Ми не просто помстимося. Ми переможемо і перемога над ворожою ордою стане гідним пам’ятником усім загиблим за Україну. Ми їх не забудемо. Не маємо права. Вічна Слава Героям!".

 Як повідомляв УНІАН, бійці «Правого сектора» потрапили в засідку терористів і понесли значні втрати. Про це повідомив лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош на своїй сторінці в Facebook. "Тільки виїхав до столиці, одна з бойових груп напоролася на "пі *** сів". Маємо страшні втрати… Помстимося!!!", – написав Ярош.

 Джерело: УНІАН

Читайте також: