fbpx
Політика

Микола Томенко: “В будь-якому випадку вибори відбудуться в жовтні”

Народний депутат України Микола Томенко впевнений, що в ході пленарного засідання українського парламенту в четвер депутати підтримають пропорційну систему з відкритими списками. З такою заявою політик виступив в ефірі телеканалу «Україна».

«У будь-якому випадку, навіть якщо буде відкрита, закрита, пропорційна система виборів, або ж взагалі ніякого рішення не буде прийнято, – вибори відбудуться в жовтні. В українському парламенті ще є наївні депутати, які думають, що у них вийде відстрочити дату виборів. Особисто ми хочемо вибори за відкритими партійними списками. Якщо депутати за цей варіант не проголосують, то діятиме стара система. За попередніми аналізами юристів, вибори мають відбутися 19 – го або 26 – го жовтня », – прокоментував свою точку зору народний депутат України.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Крім цього Микола Томенко додав, що саме Партія регіонів відмовляється голосувати за ухвалення закону про відкриті партійні списки.

«Їм набагато важливіше, чи будуть вони депутатами. А те, як жителі Луганська та Донецька будуть голосувати, їм не цікаво», – додав він.

Читайте також: