fbpx
Політика

«Гуманітарна» допомога від РФ це верх цинізму – Бондаренко

Як розповів депутат Київради, член партії «Батьківщина» Володимир Бондаренко, під час інтерв’ю одному московському радіо він назвав російську «гуманітарну» допомогу проявом неймовірного цинізму, оскільки напередодні російсько – український кордон перетнуло півтори сотні «Градів», які порівнюють із землею цілі села і мікрорайони міст.

 «А потім Росія везе намети і питну воду для тих, хто втратив житло і засоби для існування», – зазначив політик.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 За його словами, такі дії можна порівняти з діями людини, яка свідомо ріже вени і артерії іншому, і тут же кричить про необхідність перев’язати рани, а бинтуючи їх – завдає нових ударів ножем.

 Втім, як вважає Володимир Бондаренко, очікувати чогось іншого від російської влади навряд чи варто було, так як вона завжди була цинічною і аморальною щодо України.

 «А як виглядає наша рідна владна верхівка, приймаючи сухарі, намети і воду від агресора? На мій погляд, ця подачка від Путіна, насамперед робить в очах світової громадськості з цього двоголового яструба – сизокрилого голуба, маскуючи його підлість і викликає підозру в грі за путінською партитурою української влади, яка підкреслено демонструє свій  жест прислуги перед «старшим братом» – вбивцею, облизуючи кров c його рук», – додав депутат.

Читайте також: