fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Рамзан Кадиров відіслав терористам «гуманітарки» на 7,5 мільйонів доларів

Глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров продовжує у відкритій формі підтримувати терористів, які орудують на сході України. На цей раз Кадиров навіть надав фотозвіт, в якому показав, наскільки він готовий допомогти проросійським терористам.

«На схід України доставлена ​​чергова партія гуманітарної допомоги. Туди було передано все, що необхідно для операційних відділень, лікування громадян, надання першої медичної допомоги тим, хто отримав важкі осколкові і вогнепальні поранення. Крім того, були передані предмети першої необхідності для населення, яке знаходиться в зоні військових дій», – прокоментував свою «добродушність» Рамзан Кадиров на своїй сторінці в соціальній мережі.

Чеченський лідер додав, що допомога була відправлена ​​від імені регіонального громадського фонду імені Героя Росії Ахмата – Хаджі Кадирова. Також, за словами Рамзана Кадирова, це не перший раз, коли з Чеченської республіки на схід України відправляється гуманітарна допомога. Чеченець впевнений, що жителям так званої «ЛНР» і «ДНР» потрібно надати термінову допомогу.

Читайте також: