fbpx
Політика

Бригинець закликав відключити гарячу воду у всьому Києві без винятку

Народний депутат України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець звернувся до спікера Верховної Ради України Олександра Турчинова з проханням відновити справедливість і відключити гаряче водопостачання в будівлі парламенту, як це зроблено практично у всьому Києві.

 Як вважає політик, це несправедливо, що з кранів у Верховній Раді тече гаряча вода в той час як майже весь Київ живе без неї.

 Олександр Бригинець зазначив, що на сьогоднішній день без гарячого водопостачання обходиться 7794 споживачів. При цьому він звернув увагу на те, що найменша кількість споживачів, які залишилися без гарячої води – в центрі столиці.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Присутність гарячої води в центрі Києва, в тому числі і в адмінустановах – це не стільки проблема Турчинова, скільки проблема одного з київських чиновників, який вирішив догодити міністрам, депутатам та іншим «вибраним». Те, що деяким територіям в Києві не відключили гаряче водопостачання, це, перш за все, завдає удар по самому меру», – сказав депутат.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 У зв’язку з цим, Олександр Бригинець також звернувся до мера Києва Віталія Кличка, закликавши його не ділити киян на різні сорти і відключити гарячу воду у всьому Києві.

 «Я переконаний, що всі кияни незалежно від того, яку партію вони вибирають і який чин займають, однакові. І всі ми разом повинні нести такий незначний тягар війни з агресором, як відсутність гарячої води», – підсумував він.

Читайте також: