fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Два батальйони міліції потрапили під обстріл терористів в зоні АТО

В зоні проведення антитерористичної операції бійців підрозділів патрульної служби міліції особливого призначення «Київ – 2» і «Золоті ворота» обстріляли з важкого озброєння. В результаті обстрілу поранених і жертв немає. Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України, передають у вівторок, 12 серпня 2014, українські ЗМІ.

«Вночі в зоні проведення АТО під обстріл потрапили бійці батальйонів «Київ – 2»  і «Золоті ворота». Згідно зі свідченнями командирів спецпідрозділів, обстріл вели з відстані півтора кілометра. Стріляли бойовики з важкого озброєння – мінометів калібру 82 і 122 мм», – наголошується в повідомленні.

 Раніше представник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук повідомив, що в Старобешівському районі в Донецькій області бойовики обстріляли транспорт військовослужбовців України, є загиблі.

Терористи повідомляли про прорив українських силовиків в район між Макіївкою і Горлівкою. Згідно з інформацією бойовиків, силовики АТО «зайняли села і селища Верхня Кринка, Корсунь, Криничне та Монахово, де обладнують укріплені позиції».

Читайте також: