fbpx
Політика

У Росії почали продавати контрабандні продукти

Як повідомляє «Сегодня», на полицях московських магазинів з’явилися контрабандні продукти харчування. З такою заявою виступив глава Міжрегіонального профспілки підприємців Владлен Максимов. За його словами, з недавніх пір на деяких заборонених товарах просто замінюють інформацію про країну-виробника товару.

Владлен Максимов додав, що після того, як у Російській Федерації ввели продовольче ембарго, полки продуктових магазинів повинні спустіти на 10-15 % товарів. Однак, як підкреслив фахівець, вже цього місяця можна буде відчути брак товарів.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Вже найближчим часом в Російській Федерації помітно погіршиться якість продуктів. Щодо вартості товару, то ціна має зрости», – прокоментував ситуацію голова Міжрегіонального профспілки підприємців Владлен Максимов.

Як вже повідомлялося раніше, 7 серпня російська Федерація ввела відповідні санкції щодо країн-членів Європейського Союзу, Сполучених Штатів Америки, Канади та Австралії. Протягом найближчого року з цих країн не будуть поставляти фрукти, молоко, овочі, м’ясо, птицю і рибу.

Читайте також: