fbpx
Політика

Ляшко запропонував пропустити через зону АТО органи прокуратури і суди

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко заявив в ефірі телеканалу "Україна", що в Україні необхідно одночасно вести війну і проводити люстрацію.

"Зараз багато говорять, "спочатку виграємо, а потім – будемо міняти владу". Ні, хлопці, треба одночасно люструвати і змінювати владу, одночасно з перемогою на Донбасі, де сьогодні вирішується доля країни. І кожен там має бути", – упевнений Ляшко. Він також повідомив, що у нього є власне бачення процесу люстрації прокуратури та судів.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

"Щодо люстрації – безумовно, повинні люструвати органи прокуратури, суди. Всі говорять, їх треба вигнати. У мене є інша пропозиція – всіх їх треба пропустити через зону бойових дій. Насамперед туди треба відправити депутатів… Але співробітників міліції та прокуратури – теж. Хочеш бути начальником міліці? На місяць на східний фронт. Повоюй. Посидь під "Градом". Повоюй разом з бійцями. І тільки після того, коли ти пройдеш це випробування – ти маєш право зайняти посаду ", – вважає Олег Ляшко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

На його думку, депутатів також необхідно закликати на фронт. Він розповів, що неодноразово пропонував Турчинову призначати депутатів замполітами.

"Не можуть тримати зброю, так нехай хоча б говорять з людьми. Нехай хоч щось роблять, а не тільки по 20 тисяч зарплати отримують", – підсумував він і додав, що до наступних виборів треба допускати тільки тих кандидатів, які побували на фронті.

Читайте також: