fbpx
Політика

Терористи ретельно охороняють маєток Януковича в Донецьку – Геращенко

Як повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, головне завдання терориста Гіркіна і підконтрольних йому бойовиків – це охорона будинку Януковича, який розташований в Донецьку. Як відзначає Антон Геращенко, на відміну від маєтку в Межигір’ї, донецький будинок Януковича не чіпатимуть і він знаходиться в тому вигляді, в якому його залишив екс – президент України.
 
 Про це радник міністра написав на своїй сторінці в Facebook.
 
 За словами Антона Геращенка, коли яке-небудь з угруповань терористів намагається потрапити в донецький маєток Януковича, то на місце відразу прибуває група швидкого реагування для захисту маєтку. Як повідомив Антон Геращенко, про це їм вдалося дізнатися після перехоплення однієї з телефонних розмов між терористами.
 
 "Треба думати, що з «Градів», гаубиць і мінометів в бік будинку Януковича теж ніхто з терористів не стріля . Небезпечно для життя і здоров’я. Свої ж знищать", – написав радник міністра.
 
 На його думку, в охоронюваному терористами маєтку знаходяться гроші, які Янукович не зумів вивезти, коли втік з країни. Як зазначив Антон Геращенко, силам АТО неодмінно потрібно буде заглянути в цей маєток, щоб з’ясувати, з якої причини його так ретельно охороняли терористи.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 

Розмова терористів про будинок Януковича в Донецьку (відео):

Читайте також: