Терористи кидають тіла найманців, покидаючи поле бою – Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк розповів про те, що за останню добу силам АТО вдалося звільнити ще кілька населених пунктів. При цьому він звернув увагу на те, що терористи, покидаючи поле бою, кидають трупи своїх найманців.

 За його словами, передовим силам Нацгвардії і ВСУ вдалося фактично перекрити комунікації між бойовиками, розташованими в Донецькій і Луганській областях.

 «Це дуже важливо і дасть додатковий стимул в подальшому закріпленні успіху», – сказав Зорян Шкіряк.

 У той же час, він зазначив, що терористи відступають в укріплені райони на підготовлені фортифікації. За словами радника міністра, у них є танки, важка артилерія та системи БМ – 21 «Град», якими управляють кадрові офіцери Збройних сил Росії.

Related Post

 «Крім того, в Луганській області на кордоні з РФ продовжує "перекидатися" важка техніка, зброя та найманці», – додав Зорян Шкіряк.

 Нагадав він і про триваючі обстріли позицій українських силовиків з території Росії. До того ж, як сказав Зорян Шкіряк, російські літаки і безпілотники продовжують порушувати повітряний простір України.

 «Також, російські війська використовують заборонені міжнародними конвенціями протипіхотні міни. В рядах терористів проти України воюють росіяни спецназівці, учасники "чеченської", десантники, професійні снайпери. Путінські емісари намагаються тримати ситуацію під контролем і впливати на бойовий дух терористів. Втім, з кожним днем це їм вдається все менше і менше. Бойовики деморалізовані», – розповів він.

Leave a Comment