fbpx
Політика

Балога пропонує Росії розібратися зі своїми проблемами, а не намагатися надати гуманітарну допомогу Україні

 Народний депутат України Віктор Балога звернув увагу на те, що Російська Федерація активно шукає, «кому б надати гуманітарну допомогу».

 За його словами, у нього є кілька варіантів:

 – В багатоповерхівках Сиктивкара досі відсутній водопровід. Це, враховуючи, що місто ніхто не «звільняв» від хунти і карателів. Але люди живуть в режимі гуманітарної катастрофи вже багато років;

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 – В Смоленській області в кожному другому селі залишилося менше десяти жителів. Чим це не геноцид і знищення мирного населення?;

 – В Якутії через обміління річок виникли проблеми з доставкою продуктів харчування. Місцеві жителі билися за картоплю, а магазини відпускали продукцію тільки бюджетникам. Це хіба не продовольча криза?

 Таким чином, як зазначив Віктор Балога, Луганськ і Донецьк навіть в умовах бойових дій не можуть конкурувати за рівнем проблем з багатьма регіонами Росії.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 «Колись ця війна закінчиться, і на Донбасі знову буде електрика, вода і продукти харчування. Але чи з’явиться коли-небудь вода в Сиктивкарі, або нормальні тротуари замість дерев’яних в Архангельську – це велике питання», – підсумував депутат.

Читайте також: