fbpx
Події

Пілотом літака, що розбився в Ірані, був українець

Як стало відомо, пасажирським літаком, що розбився під Тегераном, керував громадянин України. Між тим, в російському посольстві повідомили, що за попередніми даними, росіян на борту, швидше за все, не було.

«На даний момент немає точної інформації про те, громадяни яких країн могли перебувати на борту, – сказали в російському посольстві. – Але, швидше за все, це в основному громадяни Ірану, так як рейс був внутрішнім. Думаю, російських громадян там не було».

Читайте також:  На Закарпатті трапилася смертельна аварія

Очевидці розповідають, що пілот вже на останніх метрах злітної смуги втратив керування і корпусом зачіпив покриття ЗПС, проте в останній момент зумів відірватися від землі і пролетіти кілька хвилин.

Нагадаємо, літак компанії «Сепахан Ейр», що вилетів з іранської столиці в Табас, в неділю о 8:48 мск зазнав аварії в аеропорту «Мехрабад» на північний захід від Тегерана.

Читайте також:  Знайшли речі загадково зниклої 17-річної студентки з Волинської області (ВІДЕО)

За інформацією супутникового телеканалу «Аль-Алям», літак впав відразу ж після зльоту з аеропорту в густонаселеному житловому районі. В результаті авіакатастрофи загинули 48 осіб, з яких вісім членів екіпажу і 40 пасажирів, зокрема, семеро дітей.

Читайте також: