fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Жодного бійця Нацгвардії в полоні немає – заява

Жоден з бійців Національної гвардії України не знаходиться в полоні і не числиться зниклим безвісти. Інформація російських ЗМІ про тисячі полонених не відповідає дійсності. Про це УНН заявила прес-секретар Національної гвардії України Вікторія Кушнір.

 "Жоден з бійців Національної гвардії України не знаходиться в полоні і не числиться зниклим безвісти. Так, у нас є загиблі, є поранені, які знаходяться в лікарнях. Але немає ніякої інформації про полонених або безвісти зниклих", – повідомила В. Кушнір.

 Прес -секретар Національної гвардії зазначила, російські ЗМІ поширили недостовірну інформацію щодо тисяч бійців, які знаходяться в полоні. "У російських ЗМІ лунає інформація про 3 тисячі військовослужбовців, які перебувають у полоні. Але я цю інформацію не підтверджую. Кожен командир підрозділу щодня звітує щодо своїх втрат: є вбиті військовослужбовці, є поранені. Ось на сьогоднішній день у мене немає в доповіді такого, щоб бійці Національної гвардії перебували в полоні або значилися зниклими безвісти", – зазначила вона.

 Джерело: УНН

Читайте також: