fbpx
Новини світу

Пєсков: Путін поки не готує додаткові санкції

В. Путін поки не готує документів, які розширюють відповідь на санкції Заходу – Д. Пєсков.

Ніяких нових документів, які розширюють відповідні заходи щодо Заходу, на рівні президента РФ не готується, в цьому немає необхідності. Про це повідомив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на РІА "Новости".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

"На даний момент немає необхідності", – заявив Пєсков журналістам, відповідаючи на питання, чи готується документ, який розширює  заходів щодо Заходу на рівні президента.

Він нагадав, що раніше Володимир Путін видав указ, заборонивши або обмеживши на рік ввезення деяких видів продукції на підставі закону про спеціальні економічні заходи, що дозволяє йому реагувати таким чином на недружні дії іноземних держав. Антиросійські санкції ввели, зокрема, США, Євросоюз, Канада, Австралія та Японія.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: