fbpx
Політика

Команда президента України фактично зламала плани В. Путіна, – експерт

 Президент П. Порошенко зірвав військовий план Путіна, завдяки своїй оперативності та постійному зв’язку з передовою, прикордонними військами, розвідкою і міжнародним політикумом. Таку думку в коментарі УНН повідомив політичний аналітик Павло Нусс.

 "На моє переконання, команда президента України фактично зламала плани Путіна завдяки своїй оперативності та постійному зв’язку з передовою, прикордонними військами, розвідкою і міжнародним політикумом. Але у мене відсутні будь-які аргументи вважати, що в Кремлі відмовляються від агресивних дій, тому не можна розглядати цю поразку Путіна тривалою.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Відсутність глобальної стратегії Путіна є ще небезпечнішою, ніж сплановані дії. Рішення приймаються ситуативно з тих причин, що в Кремлі просто не передбачили масштабу політичної та економічної ізоляції і відсутність впливових союзників. Поки можу чітко позначити, що на сьогодні президент Порошенко зірвав військовий план Путіна щодо вторгнення в Україну", – зауважив П. Нусс.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Джерело: УНН

Читайте також: