fbpx
Футбол

Андрій Баль помер на 57 році життя

 Сьогодні, 9 серпня 2014 року, офіційний сайт ФК «Динамо» повідомив ще одну сумну новину – на 57 році з життя пішов легендарний гравець і тренер столичного клубу Андрій Михайлович Баль 
 
 Це трагічна подія сталася на футбольному полі стадіону імені Баннікова, де Андрій Михайлович грав у футбол зі своїми товаришами.
 
 На рахунку Баля в складі «Динамо» чотири перемоги в чемпіонаті СРСР, стільки ж перемог в Кубку СРСР, володар Кубка кубків УЄФА. Разом з юнацькою збірною СРСР був чемпіоном Європи та світу. У 1982 році захищав кольори національної збірної на чемпіонаті світу з футболу.
 
 В останні роки він працював разом з Олегом Блохіним – спочатку в національній збірній України, потім вже в структурі київського «Динамо».
 
 Футбольний клуб «Динамо» і вся футбольна громадськість сумує у зв’язку з цією втратою, і висловлює співчуття рідним і близьким.
 
 Нагадаємо, зовсім недавно 1 серпня 2014 року, динамівську сім’ю покинув ще один легендарний гравець – на 42 році життя помер Валентин Белькевич, у нього обірвався тромб.

Андрій Баль (відео):

 

Читайте також: