fbpx
Політика

Білоруський президент вжив словосполучення «диктатура Лукашенка»

В ході сьогоднішньої наради, на якій обговорювався законопроект про коригування кримінального та кримінально – процесуального законодавства, президент Білорусії Олександр Лукашенко вжив словосполучення «диктатура Лукашенка». На сайті президента дане словосполучення взято в лапки.

«Так, у нас не все добре. Ми ще в чомусь відстаємо, але ми не Україна, не Росія і навіть не Захід. У нас все- таки правоохоронні органи більш-менш жорстко працюють. Не можу сказати, що у нас принцип невідворотності покарання працює гірше, ніж в інших країнах. При цьому у нас за час "диктатури" Лукашенка перебуваючих у в’язниці в порівнянні з "демократичними часами" стало в два рази менше», – сказано на сайті президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Також Лукашенко особливо підкреслив, що в даний момент на території країни правоохоронні органи ведуть успішну боротьбу зі злочинністю. Але, в той же час не всі керівники силових відомств виправдовують очікування білоруської влади.

Саме з цієї причини Олександру Лукашенку доводиться особисто втручатися у вирішення деяких питань, які безпосередньо пов’язані з дотриманням законності і правопорядку в країні. Залишається додати, що Олександр Лукашенко керує країною вже 20 років.

Читайте також: