fbpx
Футбол

В “Хайдуку” з Артемом Мілевським “панькатися” не збираються

Колишній капітан київського «Динамо» і гравець національної збірної України Артем Мілевський повинен в найкоротші терміни привести себе в порядок.

Як повідомляють хорватські засоби масової інформації, які почали активно цікавитися розвитком кар’єри Артема Мілевського в «Хайдуку», український форвард при найкращих розкладах вийде на поле 30 серпня. Саме в цей день «Хайдук » проводитиме вкрай принциповий матч із загребським «Динамо».

В даний момент український футболіст через погані фізичні кондиції конкурувати з партнерами по команді просто не може. З цієї причини тренерський штаб хорватського клубу в найближчих матчах внутрішнього чемпіонату та Ліги Європи на Артема Мілевського не розраховує.

Більш того, якщо Артем Мілевський порушить режим, то «Хайдук» має повне право в односторонньому порядку розірвати контракт з колишнім гравцем збірної України.

Варто відзначити, що в «Хайдуку» досі офіційно Артема Мілевського так ніхто і не представив. Раніше повідомлялося про те, що зустріч преси та українського футболіста планувалася на минулу п’ятницю.

Читайте також: