fbpx
Політика

Ангела Меркель хоче допомогти Україні з технікою, – Брок

Канцлер Німеччини Ангела Меркель наполягає на тому, щоб надати Україні техніку, яка змогла б допомогти ефективно контролювати кордон. Слова Ангели Меркель наводить депутат Європарламенту і соратник канцлера Німеччини Ельмар Брок.

Щодо питання військової підтримки української держави з боку Європейського Союзу, то, як вважає Брок, в даний момент говорити на цю тему було б неправильним.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Мета європейської спільноти та Сполучених Штатів Америки – досягти політичного і дипломатичного вирішення ситуації в Україні», – прокоментував свою позицію соратник Ангели Меркель.

«Але, як вважаємо ми, і навіть сама Ангела Меркель на цьому наполягає, що Україні вкрай важливо надати допомогу з технікою. Це дозволить ефективно контролювати кордон з Російською Федерацією, а також припинить поставки зброї і бойовиків з цієї країни», – розповів журналістам «Телевізійної служби новин» Ельмар Брок.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За словами євродепутата, канцлер активно обговорює всі питання, щодо допомоги Україні з технічним оснащенням.

Читайте також: