У центрі Києва троє бійців “Київ-1” отримали черепно-мозкові травми

 Щонайменше троє бійців столичного батальйону "Київ- 1" отримали в ході сьогоднішньої пожежі і зіткнень на Майдані Незалежності закриті черепно – мозкові травми. Постраждалі госпіталізовані, передає кореспондент УНН.

 Одна з машин швидкої медичної допомоги чергує на Хрещатику з боку Європейської площі. Саме сюди доставили трьох постраждалих в ході зіткнень на Майдані бійців батальйону "Київ- 1".

 "У всіх – закриті черепно – мозкові травми. Ми надали їм першу допомогу, і зараз їх везуть до лікарні. Як вони отримали ці травми, ми не знаємо", – розповіла лікар швидкої допомоги.

 За її словами, зараз по периметру Майдану чергує кілька карет швидкої допомоги. "Машини стоять з усіх боків – і з боку Михайлівської площі, і з боку Бессарабки, по всьому периметру, де горять намети. Тому не виключено, що постраждалих вже значно більше", – зазначила лікар.

Related Post

 Вона додала, що їхня карета продовжить чергувати на місці, поки "на Майдані не стане спокійно". Самі постраждалі відмовилися коментувати, як вони отримали дані травми.

 Нагадаємо, сьогодні вранці на Майдані Незалежності підпалили намети. До центральної площі столиці звезли чимало комунальної техніки, на якій вивезли шини, бруківку, металеві кострукції і різні підручні засоби, які були на Майдані.

 Джерело : УНН

Leave a Comment