fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У центрі Києва троє бійців “Київ-1” отримали черепно-мозкові травми

 Щонайменше троє бійців столичного батальйону "Київ- 1" отримали в ході сьогоднішньої пожежі і зіткнень на Майдані Незалежності закриті черепно – мозкові травми. Постраждалі госпіталізовані, передає кореспондент УНН.

 Одна з машин швидкої медичної допомоги чергує на Хрещатику з боку Європейської площі. Саме сюди доставили трьох постраждалих в ході зіткнень на Майдані бійців батальйону "Київ- 1".

 "У всіх – закриті черепно – мозкові травми. Ми надали їм першу допомогу, і зараз їх везуть до лікарні. Як вони отримали ці травми, ми не знаємо", – розповіла лікар швидкої допомоги.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 За її словами, зараз по периметру Майдану чергує кілька карет швидкої допомоги. "Машини стоять з усіх боків – і з боку Михайлівської площі, і з боку Бессарабки, по всьому периметру, де горять намети. Тому не виключено, що постраждалих вже значно більше", – зазначила лікар.

 Вона додала, що їхня карета продовжить чергувати на місці, поки "на Майдані не стане спокійно". Самі постраждалі відмовилися коментувати, як вони отримали дані травми.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Нагадаємо, сьогодні вранці на Майдані Незалежності підпалили намети. До центральної площі столиці звезли чимало комунальної техніки, на якій вивезли шини, бруківку, металеві кострукції і різні підручні засоби, які були на Майдані.

 Джерело : УНН

Читайте також: