fbpx
Політика

Ірина Геращенко вважає, що більшість людей підтримують очистку нинішнього «Майдану»

Як розповіла народний депутат України від фракції «УДАР», уповноважений президента України з мирного врегулювання ситуації на сході Ірина Геращенко, свого часу вона отримала порцію критики за те, що на телебаченні заявила, що нинішній Майдан – це дискредитація старого Майдану і його потрібно прибрати.

 «Я вважаю себе, своїх колег, сотні тисяч людей, що вийшли 1 листопада, такою ж складовою Майдану. І тому вважала за можливе і потрібне висловитися з цього приводу», – сказала депутат.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За її словами, Майдан – це не брудні, як сьогодні палатки, не портки на шнурках, не бронежилети в центрі Києва і не балаклави на Хрещатику. Як вона зазначила, Майдан – це дії, світогляд і світосприйняття.

 «Ну а для себе ще раз переконалася, що не потрібно боятися займати непопулярну позицію, якщо ти переконаний в її правоті. Сьогодні, думаю, 80 % жителів Києва, Львова та Черкас – за прибирання того, що намагається приватизувати НАШ справжній Майдан», – написала вона у Facebook.

Читайте також: