fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бійці “Айдара” затримали мера Луганська сепаратиста Сергія Кравченка

Бійцям батальйону «Айдар» вдалося затримати міського голову Луганська Сергія Кравченка. Таку заяву в ході телефонної розмови з кореспондентом «Укрінформу» зробив командир батальйону Сергій Мельничук.

«Так, мер Луганська Сергій Кравченко затриманий. Можу це підтвердити», – прокоментував ситуацію Сергій Мельничук. Відзначимо, що подробиць операції командир батальйону розкривати не став.

На своїй сторінці в соціальній мережі народний депутат України від партії «Свобода» Юрій Сиротюк опублікував наступну заяву: «Щойно в Щасті батальйон «Айдар» при нашій участі затримав мера Луганська сепаратиста Сергія Кравченка».

За даними місцевих засобів масової інформації, Сергій Кравченко був затриманий під час спроби втекти з міста під виглядом біженця.

Як вже повідомлялося раніше, луганський міський голова Сергій Кравченко у відкриту висловлював підтримку місцевим сепаратистам. Зокрема, директори міських шкіл від Сергія Кравченка отримали негласне розпорядження надати сприяння у проведенні так званого «референдуму» 11 травня.

Читайте також: