fbpx
Політика

МВС України: «Майдан перетворився на загрозу для жителів і гостей Києва»

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив в ефірі "5 каналу", що в даний час Майдан перетворився на загрозу для жителів і гостей Києва.

"Нинішній Майдан, і ті, хто себе називають майданівцями, не мають нічого спільного з тим Майданом гідності, за який ми боролися ще кілька місяців тому. Те, що сталося на бульварі Шевченка, – це яскравий приклад того, у що насправді перетворився сьогоднішній Майдан, і хто насправді сьогодні знаходиться в центрі столиці", – розповів Шкіряк.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

За його словами, сьогодні на Майдані, на превеликий жаль, знайшли для себе притулок політичні маргінали, криміналітет, асоціальні елементи, алкоголіки і наркомани, а сам Майдан перетворився на клоаку сміття, на клоаку безладу.

"Сьогодні це місце і ті, хто там знаходяться стали прямою загрозою і для киян і для гостей столиці. Тому, це яскравий приклад того, що сталося – ви знаєте, що МВС затримало декілька десятків людей, які зі зброєю, з гранатами, з кийками, з пістолетами, з холодною зброєю прийшли для того, щоб віджати один з ресторанів у його власника на користь іншого власника", – продовжив радник.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

На його думку, влада і громадська думка в силах перевести цю ситуацію в нормальне русло. Для цього слід "пояснити людям у доступній формі, що так більше тривати не може".

Читайте також: