Харківську міськраду слід розпустити – Зорян Шкіряк

 Як розповів радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк, по дорозі в зону АТО він відвідав Харків, де спостерігав, як патріоти пікетували місцеву мерію і вимагали відставки мера міста Геннадія Кернеса.

 За словами Зоряна Шкіряка, він повністю підтримує позицію міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Харківську міськраду необхідно розпустити, як зрадників державних інтересів. При цьому він нагадав, що відповідне рішення в повноваженнях Верховної Ради.

 «Гепа наважився нагородити відзнакою відвертого кремлівського покидька, який підтримав агресію проти України… М*дак! Таких потрібно кидати за ґрати. Думаю, що ГПУ потрібно втрутитися», – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Related Post

 Як зазначив Зорян Шкіряк, з поверненням Кернеса в Харків, в місті знову стало неспокійно і запахло сепаратизмом. При цьому він додав, що недавній терористичний акт з нападом на військкомат – яскравий тому приклад.

 «У нас відкрита війна з Росією. Прислужникам Кремля не місце у патріотичному українському Харкові», – підкреслив Зорян Шкіряк.

Leave a Comment