fbpx
Політика

Геннадій Кернес знову заявив про те, що не бачить війни з Росією

Міський голова Харкова Геннадій Кернес (на фото) в черговий раз заявив, що він не бачить того, що Російська Федерація веде з Україною війну. Свою точку зору в цьому питанні Геннадій Кернес висловив сьогодні, 6 серпня, в ході засідання міської ради. Слова місцевого мера наводить кореспондент «Укрінформу».

«У нас немає ніякої війни. Більш того, ніхто Україні не оголошував війни. Те, що українські солдати переходять кордон з Російською Федерацією в пошуках тимчасового притулку, а потім повертаються назад, говорить про те, що Російська Федерація не воює з Україною», – прокоментував свою точку зору Геннадій Кернес на сесії міської ради.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Як повідомлялося раніше, на сьогоднішній сесії Харківська міська рада прийняла рішення присвоїти звання почесних громадян двом росіянам – Павлу Фуксу і Олександру Шишкіну. Такі дії не залишилися без уваги з боку активістів Євромайдану. У відповідь на дії міської ради група активістів вийшла на пікет під стіни мерії з плакатами «Фукс і Шишкін – спонсори проросійських терористів» і «Гепа хворий, дуже хворий».

Читайте також: