fbpx
Політика

А. Геращенко: В Україні заборонили 11 російських телеканалів

Президент, Кабінет міністрів, Нацрада з телебачення і радіомовлення і МВС робитиме все необхідне для наведення порядку в інформаційному полі України. Про це у Facebook написав радник міністра МВС Антон Геращенко, передає УНН.

 "Ми зустрілися з Юрієм Артеменком і накидали план спільної роботи з наведення порядку з мовленням в кабельних мережах у визволеному Донбасі і не тільки. За погодженням з Юрієм Артеменком, я опублікую деякі важливі для суспільства і кабельних операторів тези. Особливо вони важливі для тих, хто продовжує роздавати в своїх кабельних мережах сигнал або з не бажанням втрачати прибуток, або будучи в душі противником Єдиної, Незалежної Європейської України", – пише А. Геращенко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 За його словами, президент, Кабінет міністрів, Нацрада з телебачення і радіомовлення і МВС нарешті по-справжньому незалежні від РФ. "На сьогодні заборонена трансляція в ефірних і кабельних мережах наступних російських зомбі-телеканалів: "Перший канал. Всесвітня мережа", "РТР – Планета", "НТВ – Мир", "Росія -24", "TVCI", "Росія-1", "НТВ", "ТНТ", "Петербург- 5", "Зірка"; "РЕН-ТВ"; Всі кабельні оператори, які продовжують мовлення вищевказаних телеканалів – порушують закон і будуть відповідати за це!", – додав А. Геращенко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Джерело: УНН

Читайте також: