fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Бійці батальйону “Донбас” їздять “в гості” до бойовиків “Призрака”

Бійцям батальйону «Донбас» вдалося захопити на базі, де розташовувалися бойовики з батальйону «Призрак», повний список членів цього батальйону з їх адресами та номерами телефону. В даний момент українські бійці їздять по їх адресах для того, щоб провести «роз’яснювальну роботу».

Таку заяву сьогодні, 5 серпня, зробив командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко, слова якого наводить кореспондент «Укрінформу».

«На базі жило близько 400-500 терористів. Коли вони кинулися втікати, то за собою залишили майже повний список своїх членів. У цьому списку були вказані домашні адреси і ролі терористів. Говорилося про те, хто ким був – снайпер, та інше. Також ми виявили велику кількість паспортів, серед яких російські і азербайджанські», – прокоментував ситуацію Семен Семенченко. Відзначимо, що база терористів перебувала на території Лисичанського скляного заводу.

Крім цього комбат додав, що велику частину сепаратистського батальйону «Призрак» складали місцеві жителі. За словами Семенченка, візити до членів батальйону наносять «без використання насильства».

Читайте також: