fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Тимчук: “Терористи вночі знову обстрілювали житлові квартали”

У ніч на 31 липня проросійські терористи в черговий раз зробили обстріл житлових кварталів у містах на сході України. Крім цього, як повідомляє координатор групи «Інформаційний Опір» військовий експерт Дмитро Тимчук, терористи продовжують обстрілювати з артилерії і мінометів позиції сил антитерористичної операції.

Відомості про це Дмитро Тимчук опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

«У ніч на 31 липня з мінометів проросійські терористи обстріляли позиції українських силовиків, які розташовані біля населеного пункту Авдіївка, Червонопартизанськ і прикордонного пункту пропуску «Маринівка». Крім цього, з мінометів з території Російської Федерації була обстріляна ротна тактична група сил антитерористичної операції, яка розташовувалася в прикордонному районі. Українські силовики у всіх випадках втрат не понесли», – прокоментував нічні бої на сході України військовий експерт Дмитро Тимчук. Також він підкреслив, що позиції антитерористичної операції біля населеного пункту Червонопартизанськ були обстріляні з боку Російської Федерації.

Дмитро Тимчук додав, що, за наявними у нього даними, зі ствольної артилерії проросійські терористи обстріляли три блокпости сил української антитерористичної операції.

«Один з цих блокпостів, який розташований біля населеного пункту Іллінка, був обстріляний з території Російської Федерації», – розповів про обстріл українського блокпоста Дмитро Тимчук.

Крім цього, Дмитро Тимчук зазначив, що з Донецька проросійськими терористами були обстріляні українські позиції біля населеного пункту Березове. Обстріл вівся з РСЗВ БМ- 21 «Град».

 

Читайте також: