fbpx
Політика

Чутки про “таємний план” Меркель і Путіна запущені спеціально, – Соболєв

Глава фракції «Батьківщина» Сергій Соболєв прокоментував інформацію Independent про те, що між Ангелою Меркель і Володимиром Путіним є «таємний план» щодо врегулювання ситуації в Україні.

«Це означає, що Володимир Путін програв все, що можна, у війні на сході України. Тепер російський президент шукає розмінну монету, якою буде Кримський півострів. Він використовує півострів як можливість визнати свою поразку, щоб потім громадянам Російської Федерації, обдуреним російською пропагандою, заявити: «так, ми програли на сході України, але ми виграли Кримський півострів», – прокоментував свою точку зору Сергій Соболєв.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

На думку народного депутата України, така інформація в засоби масової інформації була запущена спеціально з подачі російської сторони.

«Путін спеціально запускає подібну інформацію. Це робиться для того, щоб немов через таємні переговори оголосити про позицію Російської Федерації. Це є спробою зіграти хорошу міну при поганій грі… Звичайно, наша країна ніколи не визнає анексію Криму», – підсумував Соболєв.

Читайте також: