У разі повернення в Україну «Біс» буде знищений – Зорян Шкіряк

Радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк вважає, що є три основні сценарії того, як виглядатиме майбутнє відомого терориста на прізвисько «Біс», який в даний час знаходиться в будівлі ГРУ Генштабу ЗС РФ у Москві.

 Перший варіант: «Біс» не вийде з будівлі живим.

 «Тобто, його знищать російські спецслужби, як небажаного свідка й учасника кривавих злочинів Путіна», – уточнив Зорян Шкіряк.

 Другий варіант: йому збережуть життя, але доручать здійснювати нові теракти і вбивства на території України. Зорян Шкіряк вважає, що «Біс» цілком може повернутися в зону бойових дій на сході, так як він вже не «мешканець» і йому нема чого втрачати.

Related Post

 Третій варіант: «Біс» просто зникне.

 «Кремль сховає «Біса» до «кращих часів». Терорист-диверсант такого рівня завжди буде затребуваний для рашистського режиму Путіна. Можуть змінити зовнішність та інше. Як воно буде, скоро дізнаємося», – зазначив Зорян Шкіряк.

 При цьому він запевнив, що в тому випадку, якщо «Біс» таки повернеться в Україну – то він буде обов’язково знищений. За словами Зоряна Шкіряка – це справа честі для всіх українських спецслужб і сил АТО.

Leave a Comment