fbpx
Політика

Ілля Пономарьов: “У Кремлі було дано розпорядження не посилати озброєння бойовикам”

Опозиційний російський депутат Ілля Пономарьов, впевнений, що лайнер «Малайзійських авіаліній» був збитий проросійськими бойовиками.

«Вони могли вкрасти цей ракетний комплекс зі складів української армії, або також вони могли його просто переправити через кордон з Російської Федерації. Я допускаю, що в рядах бойовиків є фахівці, які мають навички управління такими комплексами», – прокоментував свою точку зору російський депутат в інтерв’ю німецькій газеті Die Welt. Також російський опозиціонер додав, що, швидше за все, сепаратисти потрапили в «Боїнг- 777» помилково.

Після жахливої ​​трагедії з малайзійським лайнером на Володимира Путіна чиниться величезний тиск у всьому світі. Але, за словами Іллі Пономарьова, «Володимира Путіна це не зупинить, і він продовжуватиме нагнітати ситуацію».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Володимир Путін ніколи не повертає назад. А загострення ситуації, яке було викликано збитим лайнером, тільки збільшує ймовірність того, що від Російської Федерації в Україні відправляться так звані миротворці», – упевнений російський політик.

Коментуючи все, що відбувається на сході України, Ілля Пономарьов зазначив, що ці події є продовженням того, що відбувалося на території Кримського півострова.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Володимир Путін розраховував на те, що олігархи все зроблять за нього, а йому не доведеться бруднити рук. Але все пішло по-іншому. Це сталося почасти й тому, що цей регіон України є менш проросійським, ніж Кримський півострів. Путін тільки-тільки почав усвідомлювати, що він дав зброю не тим людям на сході України. Мені вже доводилося чути від своїх джерел, що з Кремля було дано розпорядження більше не посилати озброєння ополченцям», – розповідає російський опозиційний депутат Ілля Пономарьов.

Читайте також: