fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористи обстріляли протитанковими ракетами мирних громадян на пункті пропуску «Красна Талівка»

Терористи сьогодні, 29 липня, здійснили обстріл пункту пропуску «Красна Талівка» в Луганській області. Як повідомляють у прес-службі Державної прикордонної служби України, терористи обстріляли пункт пропуску в той момент, коли там проходили оформлення громадяни. Також повідомляється, що пункт був обстріляний протитанковими ракетами.

«Сьогодні близько 10:50 терористи відкрили вогонь по пункту пропуску «Красна Талівка», який розташований в Луганській області. Терористи здійснили кілька пострілів із протитанкових керованих ракет ПТУР», – свідчить офіційне повідомлення прикордонного відомства.

За попередніми відомостями, в результаті обстрілу, який терористи вели з лінії кордону, поранення отримали двоє прикордонників. Крім цього, пострілами було пошкоджено адміністративну будівлю пункту пропуску та спостережна вежа.

«У момент обстрілу на даному пункті пропуску якраз здійснювалося оформлення громадян. Терористи, не замислюючись про безпеку мирних громадян, цинічно відкрили вогонь на ураження», – зазначили в Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, що сьогодні силам АТО вдалося звільнити Новий Світ Донецької області.

Читайте також: