fbpx
Політика

Тарас Чорновіл: “Не думаю, що між Порошенком і Яценюком існує конфлікт”

Прямої війни повноважень між главою українського уряду Арсенієм Яценюком і президентом України Петром Порошенком немає. Таку заяву в інтерв’ю порталу «ГОРДОН» зробив український політик Тарас Чорновіл.

«Не думаю, що між Петром Порошенком і Арсенієм Яценюком існує якийсь конфлікт, подібний до того, який ми могли спостерігати між Юлією Тимошенко та Віктором Ющенком. У тому випадку були різні доктрини і абсолютно різні погляди. В даний момент рівень амбіцій трохи нижчий. Найважливіше те, що не відбувається прямої війни між повноваженнями, і про це зовсім недавно заявив Арсеній Яценюк. Та й Петро Порошенко у всіх пунктах намагається чітко дотримуватися своїх повноважень. Ніякі перетягування нам спостерігати не доводиться», – висловив свою точку зору колишній народний депутат України Тарас Чорновіл.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Крім цього експерт підкреслив, що Арсеній Яценюк проводить певну політичну гру, яка дозволяє йому залишатися в кріслі прем’єр-міністра.

«Яценюку зараз більше важливі не президентські, а парламентські вибори. Зараз йому вкрай необхідно багато набрати на парламентських виборах. У такому випадку, можливо, йому вдасться залишитися прем’єр-міністром», – заявив екс-депутат.

Читайте також: