fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Сили АТО практично повністю заблокували Донецьк – А. Геращенко

 Донецьк на сьогоднішній день майже повністю заблокований українськими військовими, що виключає поставки терористам в місті озброєння, військової техніки і підкріплення. Про це в ефірі телеканалу "Україна" розповів радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє УНН.

 Він розповів, що українські військові зараз працюють над тим, щоб повністю заблокувати під’їзди в Донецьк і Луганськ, "щоб припинити постачання туди нового озброєння, нової військової техніки".

 "Донецьк практично повністю перекритий. Ми перекрили вчора траси, які йдуть на Луганськ і на Сніжне. Але повністю сказати, що ми перекрили Донецьк, так сказати не можна. Та ми значно ускладнили терористам в Донецьку отримання підкріплення і військової техніки. Будь-яку техніку, яка буде надходити в бік Донецька, зустрічатиме вогневий натиск. А ще всього кілька днів тому терористи в Донецьку почувалися досить привільно", – зазначив радник міністра.

 Він додав, що після повної блокади обласних центрів "спеціальна антидиверсійна антитерористична група буде проводити зачистку точкових міст терористів". А. Геращенко, також зазначив, що в подальших планах сил АТО є остаточне взяття під контроль державного кордону, "який, на жаль, з боку Луганської області не до кінця контролюється".

 "А надалі бойовики будуть самі здаватися або намагатися сховатися", – запевнив він.

 Джерело: УНН

Читайте також: