fbpx
Політика

Голова Івано-Франківської обласної ради зібрався в армію

Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук прийняв рішення піти в армію. Більш того, Скрипничук вже написав заяву про добровільну мобілізацію. Своє рішення місцевий політик озвучив в ході прес-конференції у вівторок, 29 липня. Слова політика наводить «Інтерфакс-Україна».

«Я буду пропонувати і решті депутатів слідувати моєму прикладу. Вони повинні написати добровільну заяву для того, щоб кожен з них був мобілізований в армію. Особисто я таку заяву написав ще 24 липня», – прокоментував свою позицію голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Крім цього глава місцевої обласної ради уточнив, що за віком для армії він підходить. Також Василь Скрипничук додав, що в такому випадку стан здоров’я оцінюється за словами самих добровольців.

«Хвороб ніхто шукати не буде. І якщо шановні депутати вимагають загальної обласної сесії, то це питання має бути розглянуто одним з перших. Я маю на увазі питання про особисту участь депутата у військових діях», – вважає Скрипничук.

Читайте також: