fbpx
Новини світу

У Харківській області чоловік виявив невідомий безпілотник, – Нацгвардія

Житель Ізюмського району Харківської області прямо у себе на полі виявив невідомий безпілотний літальний апарат. Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна», посилаючись на сайт Національної гвардії України.

«Безпілотний літальний апарат був виявлений одним з місцевих жителів. Через деякий час свою знахідку чоловік продемонстрував одному, колишньому співробітникові правоохоронних органів. Порадившись, колеги прийняли рішення передати знахідку в Ізюмський райвідділ. В даний момент безпілотний літальний апарат знаходиться у органів СБУ для проведення подальшого розслідування», – прокоментували ситуацію на сайті Національної гвардії України.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Як заявив керівник авіамодельного гуртка в місті Ізюм Костянтин Марковський, даний безпілотний літальний апарат є літальним апаратом спеціального призначення, який був виготовлений за композитною технологією. Крім цього чоловік висловив думку, що літальний апарат – промислового виробництва, але також Марковський не виключив, що літак міг бути зроблений і в невеликій майстерні.

Читайте також: