fbpx
Політика

Павло Клімкін: “Ми не будемо за допомогою зброї проганяти терористів з місця аварії лайнера”

Україна не збирається застосовувати зброю для того, щоб «вигнати» терористів з місця аварії пасажирського літака «Малазійських авіаліній». Нагадаємо, що трагедія сталася в Донецькій області недалеко від міста Тореза.

Таку заяву в інтерв’ю CNN зробив глава зовнішньополітичного відомства України Павло Клімкін, відповідаючи на питання журналіста про те, чи є у України військова міць, якої вистачить для того, щоб відбити місце падіння літака у проросійських бойовиків.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Теоретично, звичайно, у нас вистачить мощі. Але в такому випадку всі сліди будуть знищені», – прокоментував ситуацію Павло Клімкін.

Український міністр також підкреслив, що для України, в першу чергу, важливо забезпечити гідне поводження з останками тіл загиблих людей.

«Ми люди миру. У першу чергу повинно йтися про вирішення конфлікту, про жителів сходу України, Луганська і Донецька, так як всі вони ненавидять терористів», – розповів іноземному виданню Павло Клімкін.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Як уже повідомлялося сьогодні, розвідка США офіційно оголосила про те, що територія України обстрілюється з Росії.

Читайте також: