fbpx
Шоу-бізнес

Російські зірки на «Новій хвилі» підтримали Україну синьо-жовтим вбранням

Деякі російські зірки, які з ряду причин досі мовчали і не коментували ситуацію в Україні, на пісенному конкурсі «Нова хвиля- 2014», який в ці дні проходить в Юрмалі, висловили підтримку сусідній державі в оригінальний спосіб: одягалися в синьо-жовте вбрання. Одяг, як відомо, часом може сказати набагато більше про людину, ніж слова.

Так, Олександр Ревва прийшов на конкурс в синьому костюмі, а його супутниця – в ​​жовтій сукні. У синій піджак і жовті штани одягнувся Тимур Родрігес. Підтримали флеш-моб за Україну і Стас Костюшкін зі своєю дружиною Юлією. Співак з’явився на конкурсі у блакитних штанях, а його дружина – в жовтій сукні. Продюсер Яна Рудковська двічі вдягала наряди «в ціль»: на відкриття «Нової хвилі- 2014» вона прийшла в жовто-блакитній сукні, а на другий день обрала сукню з величезним зображенням ікони Покрови Пресвятої Богородиці.

Спеціально одяглися так російські зірки або це просто збіг – ніхто сказати точно не може. Єдине ясно одне – нинішня «Нова хвиля» вже дуже заполітизована. Це пов’язано як з напруженими взаєминами між Україною і Росією, так і зі скандальною історією співачки Валерії, Йосипа Кобзона, Олега Газманова, яким латвійський уряд заборонило в’їзд в країну.

«Я вирішив заборонити російським апологетам імперіалізму та агресії приїжджати до Латвії на тусовочні заходи, список послідує», – повідомив міністр закордонних справ Латвії Едгарс Рінкевич і додав, що, на його думку, ці виконавці «своїми діями сприяли підриву територіальної цілісності та суверенітету України».

Читайте також: