У Горлівці терористи примусово забирають чоловіче населення віком від 14 до 65 років

  Терористи і російські найманці в оперативному порядку із застосуванням сили збирають хлопців і чоловіків у Горлівці для примусової служби в лавах так званого ополчення. Про це УНН повідомили в штабі Антитерористичного центру.

 "За оперативними даними розвідки, в Горлівці терористи і російські найманці проводять примусову "загальну мобілізацію". Озброєні бойовики ходять по будинках і забирають все чоловіче населення – від підлітків до пенсіонерів 65-річного віку. При цьому активність проявляють саме російські найманці, адже за нашими даними вони отримали вказівку збирати всіх, хто вже отримав паспорти. Але в Росії паспорти отримують в 14 років. Тому бойовики забирають підлітків від 14 років, аргументуючи тим, що за законами РФ вони вже повинні отримати паспорт. Що ж до кількості людей, яких терористи під страхом розстрілу змусили "вступити" в так звану армію "ДНР", то поки дані уточнюються", – сказали в Антитерористичному центрі.

 Нагадаємо, терористи з "ЛНР" оголосили повну мобілізацію. Раніше повідомлялося, що на Луганщині бойовики проводять мобілізацію під дулами автоматів.

 Читайте: Терористи оголосили «повну мобілізацію населення»

Related Post

 Також нагадаємо, на початку червня влада ДНР оголосила добровільну мобілізацію.

 Як повідомлялося, президент П. Порошенко підписав Закон "Про часткову мобілізацію", який попередньо підтримала ВР.

 Джерело: УНН

Leave a Comment