fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Терористам в контрнаступі допомагає російська армія, – Тимчук

Терористи на сході України продовжують контрнаступ за підтримки російської армії. Інформацію про це розповсюдив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці в соціальній мережі.

«У зоні проведення антитерористичної операції зберігається напружена ситуація. Проросійські бойовики, яких вже вдалося витіснити з ряду районів в результаті дій сил антитерористичної операції, повсюдно здійснюють спроби контратакувати, заручаючись при цьому підтримкою підрозділів армії Російської Федерації», – прокоментував ситуацію військовий експерт Дмитро Тимчук.

Як заявив Тимчук, терористи продовжують вести активні бойові дії біля Амвросіївки. За останніми даними, вночі в районі цього населеного пункту артилерією, яка «працювала» з території Російської Федерації, і «Градом» обстрілювали позиції сил антитерористичної операції.

«Два рази бойовики обстріляли позиції сил АТО поблизу н.п. Іллінка (Донецька область). Крім цього «Градом» бойовики обстріляли українських силовиків на території Луганського аеропорту і поблизу н.п. Комишне», – додав він.

Читайте також: