fbpx
Політика

Синові Турчинова прийшла повістка в армію

Єдиний син голови Верховної Ради Олександра Турчинова, 21 – річний Кирило, отримав повістку в армію і вже встиг побувати у військкоматі. Батьки хлопця не проти, щоб він захищав Батьківщину, і «відмазувати» сина від служби не збираються.

Читайте: Порошенко підписав закон про часткову мобілізацію

«Він був у військкоматі, відповів на всі питання, які їх цікавили. Якщо треба служити, значить – треба. Йде захоплення української території, і тут не вибирають. Це ж Батьківщина – її хтось повинен захищати», – розповіла мати Кирила Анна Турчинова.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

До слова, раніше Кирило Турчинов військову службу не проходив: після школи вступив на юридичний факультет Київського національного економічного університету, звідти перевівся в Академію праці, соціальних відносин і туризму. Нещодавно хлопець закінчив магістратуру і захистив диплом. Цікаво, що Кирило, як і його батьки, протестант. Але віра не забороняє чоловікам – прихожанам служити в армії і воювати. Правда, вони мають можливість проходити альтернативну службу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Наше вчення не забороняє брати зброю в руки. Але будь-який парафіянин може звернутися до мене і взяти довідку про те, що він – дійсний член церкви. Це дає йому право допомагати престарілим, у воєнний час доглядати за пораненими і так далі. Але у мене ніхто таку довідку не просив», – розповів пастор церкви «Слово життя», яку відвідує сім’я Турчинових.

Читайте також: