fbpx
Політика

Порошенко підкреслив важливість жінок в ході проведення АТО

Український лідер Петро Порошенко дав доручення Міністерству оборони створити спеціальну «гарячу лінію», по якій зможуть дзвонити матері і дружини солдатів, що знаходяться в даний момент в зоні проведення антитерористичної операції. Заяву президента наводить «Інтерфакс- Україна», посилаючись на його прес-службу.

«Президент підкреслив, що необхідно створити «гарячу лінію» для солдатських матерів і дружин. Петро Порошенко сказав, що найближчим часом він дасть відповідне доручення Міністерству оборони», – наводять слова українського президента Петра Порошенка в прес-службі.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Крім цього президент України зазначив всю важливість ролі жінок, а особливо важливість жінок-політиків, у реалізації мирного плану, а також у виконанні миротворчої місії. За словами Петра Порошенка, ці жінки допомагають підтримувати ініціативи щодо врегулювання ситуації на сході країни.

Раніше український лідер Петро Порошенко доручив міністру закордонних справ Павлу Клімкіну зробити так, щоб на міжнародній арені збільшилася кількість жінок-дипломатів з України.

Читайте також: