fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Антон Геращенко: “У братській могилі в Слов’янську можуть бути зниклі безвісти правоохоронці і солдати”

Радник Авакова Антон Геращенко не виключає, що у братській могилі, яка знаходиться в Слов’янську, можуть бути знайдені тіла зниклих безвісти міліціонерів, солдатів і офіцерів Збройних сил України та Національної гвардії.

Як повідомлялося раніше, братська могила жертв терористів буде розкрита сьогодні, 24 липня. Це буде зроблено для того, щоб дослідити останки жертв і провести кримінальне розслідування. Заявив про це Антон Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Крім цього, Антон Геращенко виклав фото братської могили.

«У цій братській могилі поховані невинно закатовані жителі Слов’янська, а також жителі інших міст України, які опинилися в цьому страшному на той момент місці. Також в цій братській могилі поховані і трупи терористів. Слідству належить з’ясувати їхні імена, національність і громадянство», – підписав під фотографією радник міністра Антон Геращенко.

За словами Геращенка, він не виключає, що в цій могилі, можливо, знаходяться і тіла зниклих безвісти визволителів міста.

«Нам вже точно відомо, що саме в цій братській могилі лежать тіла чотирьох закатованих прихожан церкви Преображення Господнього», – заявив Геращенко.

Читайте також: