fbpx
Право

Адвокат Надії Савченко: “Справу хочуть зробити закритою”

Воронезький обласний суд оголосив про свій намір зробити процес щодо української льотчиці Надії Савченко закритим. Як заявляє адвокат полоненої українки, це планують зробити без її бажання, що по суті є незаконним. Таку заяву адвокат українки Марк Фейгін (на фото) зробив на своїй сторінці в соціальній мережі.

«У Воронезькому обласному суді збираються закрити процес. Такі дії є незаконними та необгрунтованими. Бажання моєї підзахисної ніхто і не питав», – висловив своє невдоволення відомий адвокат.

Як вже повідомлялося раніше, в п’ятницю у Воронежі повинно пройти судове засідання у справі щодо української льотчиці Надії Савченко. Нагадаємо, що її звинувачують в причетності до вбивства російських журналістів.

Захист льотчиці заявив про наміри наполягати на зміні запобіжного заходу на інший, згідно з яким Надія Савченко не буде знаходитися в СІЗО.

До того в Воронезькому обласному суді, розглянувши апеляційну скаргу адвокатів українки, прийняли рішення залишити Надію Савченко під вартою до 30 серпня.

Читайте також: