fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У терористів в полоні залишаються 53 українських солдати, – Міноборони

Станом на 23 липня в полоні у терористів на сході України знаходяться 53 військовослужбовців Збройних сил. З такою заявою виступив заступник міністра оборони Петро Мехед, слова якого наводить «Лівий берег».

«На поточний момент ми змогли встановити майже 100 % наших полонених. Більше того, нам відомі місця їх утримання, а також умови, в яких вони містяться. Ми продовжуємо переговори щодо їх звільнення. Станом на сьогоднішній ранок у терористів в полоні значилися 53 військових», – прокоментував ситуацію з полоненими солдатами представник українського силового відомства.

Крім цього представник Міністерства оборони Петро Мехед повідомив, що сьогодні в Україну мають повернутися 22 поранених українських військових, які перебували на лікуванні в лікарнях Ростовської області (Російська Федерація) після бою на кордоні 17 липня.

Раніше повідомлялося, що всього в полоні у терористів на сході України знаходяться 396 осіб, серед яких адвокат, шість політичних діячів, три журналісти, суддя і 321 мирний житель. Точні цифри постійно уточнюються.

Читайте також: