fbpx
Політика

Медведєв визнав, що промисловість Росії постраждає від санкцій

Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв визнав, що російська промисловість може постраждати від санкцій з боку ЄС і США у зв’язку з погіршенням ситуації в Україні. Про це він заявив на засіданні торгових представників Росії в іноземних державах, повідомляє прес-служба уряду Росії. Але Росія, за словами Дмитра Медведєва, не дасть себе в образу і буде вживати заходів у відповідь на дискримінацію її продукції.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Будь-які випадки дискримінації необхідно ретельно відстежувати, по можливості прогнозувати подібні дії і жорстко відстоювати наші законні інтереси, роз’яснювати сенс прийнятих нами заходів у відповідь і причини їх введення», – повідомив прем’єр-міністр Росії.

У той же час Дмитро Медведєв упевнений, що під виглядом санкцій замасковані протекціоністські заходи в інтересах певних компаній. Прем’єр стверджує, що процес прийняття санкцій суперечить «зобов’язаннями, які кожна країна приймала на себе при вступі до СОТ», тому Росія буде використовувати механізми СОТ для захисту своїх інтересів.

Читайте також: